Timber by EMSIEN-3 LTD

Kit de conversió a híbrid gas GLP

Boca d'ompliment estandarditzada dotada de vàlvula antiretorn.

Dipòsit: construït en acer electrosoldat d'alta resistència i tractat tèrmicament per evitar trencaments en cas de deformacions per accident. Generalment de forma tòrica per poder col · locar en el buit de la roda de recanvi, però també pot ser de forma cilíndrica.

Multivàlvula: És una vàlvula multifuncional muntada al dipòsit que permet la càrrega del gas a entrada i regula el bloqueig de seguretat al 80% d'ompliment i mesura el nivell del gas a través d'un sensor.

Reductor: converteix a gas l'estat líquid del GLP per a l'alimentació del vehicle. Està dotat d'una electrovàlvula de seguretat per al tancament del circuit en apagar el motor.

Filtre de gas que garanteix el luxe del gas sense impureses ni residus oliosos.

Common Rail injecció de gas: Controlat des de la centraleta electrònica d'injecció del sistema (ECU), injecta la quantitat de gas correcta per al perfecte funcionament del sistema en cada un dels cilindres.

Commutador GLP / Benzina: permet la commutació de GLP a Gasolina i ens mostra el nivell de GLP al dipòsit. En condicions normals, el sistema és totalment automàtic.

Centraleta de control (ECU): aquesta centraleta està interposada amb la centraleta del vehicle i gestiona el senyal rebut pel sensor del kit de conversió a GLP per injectar de forma correcta la quantitat de gas.

 

 

QUI EL POT INSTALAR?

Només pot instal·lar un kit de conversió a gas GLP un TALLER INSTAL·LADOR OFICIAL acreditat com a tal, els nostres serveis oficials tenen a la façana del taller una placa acreditativa GAS POINT CENTER que es reconeix fàcilment.

La instal · lació d'un kit de conversió de gas GLP en un vehicle s'ha de fer per un professional qualificat segons uns paràmetres i no pot fer-ho qualsevol ja que ha de ser un procés normalitzat i reglamentat, és a dir, un treball altament professional i que per tant, el operari que va a realitzar ha d'haver fet un curs de formació que l'acrediti com a instal · lador autoritzat.

A la actualitat, a Espanya hi ha encara pocs vehicles convertits a gas GLP com fa uns anys a la resta d'Europa, els nostres veïns han anat adaptant fins arribar als 7.000.000 de vehicles (xifra aproximada per tot el territori europeu) i les previsions són que aquí a Espanya comenci a igualar-se amb la resta de la comunitat europea.

Horari Autobosch

 

DILLUNS A DIVENDRES
De 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00

DISSABTE
De 8:00 a 13:00

Diumenges i festius tancat


Disseny per InFoAL

Troba'ns


mapa

Taller Emili Bosch

 

Pere Gironès, 2-10
17246 - Santa Cristina d'Aro
Girona 

Tel.  +34 972 83 70 23  
Fax.  +34 972 83 77 11

Mail: auto@autobosch.com

[Mapa web] [Contactar] [Avís legal]