Timber by EMSIEN-3 LTD

Fiat i Repsol impulsaran el consum de GLP en el marcat Espanyol

La marca automobilística Fiat i Repsol han aconseguit un acord de col•laboració per a la promoció a Espanya dels vehicles impulsats amb AutoGas GLP per a l’automoció i el consum d'aquest combustible, que en l'actualitat no està molt avançat al mercat nacional, al contrari que en altres països com Itàlia, on circulen més de 500.000 vehicles impulsats amb aquest carburant.

IMG 8542Durant l'acte de signatura d'aquest conveni, el director executiu de GLP de Repsol, José Luis Gallego, va afirmar que aquest combustible és "econòmic, eficient i segur" i va ressaltar que actualment la companyia compta amb 150 estacions de servei que ofereixen AutoGas a Espanya, xifra que s'incrementarà en 100 nous centres cada any fins a 2015.

 

 

 

 

Gallego va indicar que aquest increment de la xarxa d'estacions de serveis que subministraran GLP servirà per donar una cobertura nacional necessària per a la demanda d'aquest tipus de vehicles, que aporten un estalvi mitjà de combustible del 20% en comparació dels combustibles convencionals.

galeria02Així mateix, va destacar que aquest tipus d'automòbils de GLP també contribueix a la millora de la qualitat de l'aire urbà per les seves baixes emissions de partícules i diòxid de nitrogen (NOx), al mateix temps que redueixen l'efecte hivernacle provocat pel diòxid de carboni (CO2).

Gallego, va indicar, al seu torn, que aquest és el primer acord d'aquesta dimensió que signa amb una empresa del sector de l'automòbil, encara que va assenyalar que la companyia "està oberta" a col•laborar amb altres marques automobilístiques per promoure aquest tipus de carburant.

Del seu costat, el conseller delegat de Fiat Group Automobiles Spain, Lucca Napolità, va afirmar que la penetració dels vehicles de gas liquat de petroli a Espanya és "molt baixa" i va ressaltar que la marca porta dos anys comercialitzant aquest tipus d'automòbils al mercat espanyol.

Napolità va assegurar que el parc d'automòbils GLP a Espanya és inferior a 11.000 unitats, una xifra molt inferior a la d'altres països. En aquest sentit, va subratllar que aquest tipus de combustible té un gran potencial de creixement, ja que Fiat preveu que els lliuraments d'aquests cotxes passaran d'una quota del 5% sobre les vendes de la marca fins a un 10% "en poc temps" i està previst que aconsegueixi el 20% en els nuclis urbans.

 El conseller delegat del grup Fiat a Espanya va destacar que aquesta col•laboració amb Repsol està en línia amb l'estratègia de reducció de l’impacta mediambiental dels seus vehicles i va explicar que disposa de fins a onze models en la seva gamma amb aquest tipus de tecnologia.

Horari Autobosch

 

DILLUNS A DIVENDRES
De 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00

DISSABTE
De 8:00 a 13:00

Diumenges i festius tancat


Disseny per InFoAL

Troba'ns


mapa

Taller Emili Bosch

 

Pere Gironès, 2-10
17246 - Santa Cristina d'Aro
Girona 

Tel.  +34 972 83 70 23  
Fax.  +34 972 83 77 11

Mail: auto@autobosch.com

[Mapa web] [Contactar] [Avís legal]