Timber by EMSIEN-3 LTD

11.000 VEHICLES IMPULSATS PER GLP JA CIRCULAN PER ESPANYA

Cada vegada son més els conductors que apostant per vehicles impulsats per GLP, el combustible alternatiu més interesant en aquests moments.

 

IMG 1968Per les carreteres espanyoles en l’actualitat circulen més de 11.000 vehicles impulsats per auto gas GLP. Per això, AOGLP ha posat en marxa la pagina de Facebook Auto gas: la alternativa per estalviar i cuidar el medi ambient.

La AOGLP va indicar que aquest espai “online” esta dedicat de forma exclusiva al gas liquat del petroli per la seva utilització en la automoció i per donar a conèixer les seves qualitats d’estalvi i sostenibilitat.

 

L’Associació va senyalar que com la promoció d’aquest combustible en Facebook busca reforçar el connexament i posicionament d’aquesta alternativa entre els conductors espanyols, mitjançant la creació d’un canal de diàleg directa amb els internautes i aportar informació sobre les avantatjós que ofereix.

En aquest sentit, va assenyalar que l’auto gas es va posicionant com “l’aliat perfecta contra la crisis” posat que permet un estalvi entre el 20% i el 40% en comparació amb els altres combustibles tradicionals, al mateix temps que conte unes menors emissions de diòxid de carboni (CO2) i de òxids de nitrogen (NOx). El director general de la AOGLP, José Luis Blanco, senyala que el posicionament de l’auto gas entre el públic “es converteix en una part de l’impuls que necessita el sector pel desenvolupament en Espanya”.

Horari Autobosch

 

DILLUNS A DIVENDRES
De 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00

DISSABTE
De 8:00 a 13:00

Diumenges i festius tancat


Disseny per InFoAL

Troba'ns


mapa

Taller Emili Bosch

 

Pere Gironès, 2-10
17246 - Santa Cristina d'Aro
Girona 

Tel.  +34 972 83 70 23  
Fax.  +34 972 83 77 11

Mail: auto@autobosch.com

[Mapa web] [Contactar] [Avís legal]